Over Surmac CAT

Over Surmac CAT

VISION

We are the best in providing customized solutions and product support.


MISSION

To provide innovative solutions to public and private sector enabling economic growth,
with respect for people and the environment.

 

Surmac is een innovatief en oplossing-georiënteerd bedrijf. Wij streven ernaar om onze klanten te bieden wat zij nodig hebben, wanneer zij dat nodig hebben, op een manier die het beste bij hen past. In de praktijk betekent dit dat wij toegewijd zijn aan het leren kennen van onze klanten en hun operaties, zodat wij hun producten en/of diensten kunnen aanbieden die hen effectief zullen ondersteunen om zo succesvol mogelijk te worden.

Wij bieden niet alleen kwalitatief hoogwaardig zwaar en klein materieel. Afhankelijk van de behoeften van onze klanten bieden wij ook financiële pakketten, innovatieve diensten en professioneel advies via ons speciaal team van zeer bekwame en bevoegde accountmanagers alsook technische ondersteuning. Wij bieden ook trainingen en workshops via ons eigen opleidingscentrum, zodat wij onze klanten op de hoogte kunnen houden van de kennis die zij nodig hebben om de verworven Surmac middelen te optimaliseren.

Wij zijn er bijzonder trots op dat ons materieel aanzienlijk heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van grote bouwprojecten in Suriname, zoals de uitbreiding van onze JAP internationale luchthaven, de bouw van de Afobakaweg en de EBS krachtcentrale.

Onze producten en diensten dragen ook grotendeels bij aan de klein- en grootschalige mijnbouwindustrie alsook aan de sectoren landbouw en bosbouw. Verder zijn elektrische systemen en scheepsmotoren belangrijke onderdelen van ons bedrijf.

Ons bedrijf maakt gebruik van machines die bekend staan als de beste in de wereld. In het bijzonder Caterpillar integreert technologie, techniek en kwaliteit op een manier die de organisatie in staat stelt innovatieve producten op de markt te brengen. Daarnaast is Surmac vertegenwoordiger van een aantal andere succesvolle merken, zoals Massy Ferguson, DAF, JLG, Wacker Neuson, Ingersoll Rand en 3M.

Wij werken alleen met de beste merken om te garanderen dat wij onze klanten kunnen voorzien van uitmuntende en op maat gesneden oplossingen.